IMAG0017

Izdavačke kuće Dallas Records i Multimedia Music su krajem septembra 2010. godine otvorile „Dallas Music Shop“ u tržnom centru „Vulkan“ (bivši „Mamut“ Sremska 2, Beograd). Najveća muzička prodavnica u gradu nudi diskove i DVD izdanja domaćih i stranih diskografskih kuća, kao i veliki izbor filmova. Radno vreme: od 9h do 22h, nedeljom od 11h do 19h.

 Telefoni: 011 2638699  069 2639699                                                                                                         e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

IMAG0010

 

Tokom osam godina rada sastav Diskurz iz Rijeke je marljivim radom stasao u jednu od impresivnijih snaga alternativne rock-scene.

 Sa frontmanom i gitaristom Bojanom Bajićem su uradili albume "U protivnom" i "Nova stvarnost". Trećim diskom "Puls" su 2014. godine potvrdili autorsku i kreativnu zrelost, ali i nastavili da održavaju vitalan puls. Optimizam, bunt, zdrave ambicije i siva težina svakodnevice odlično su pretočeni u naslovnu pesmu albuma. A ona čujno predstavlja tek vrh vrlo oštrog "ledenog brega"! O toj pesmi Bojan kaže: "Uzeli smo ovu pjesmu kao predstavnika albuma odnosno kao prvi singl i prvu stvar na albumu jer osim što nam zvuči kao prva stvar, nosi i ime albuma, a riječ Puls je upravo i neka vrsta motiva albuma. Znate već što sve pulsiranje može simbolizirati."

Pogledajte i spot za istoimenu pesmu:
http://www.youtube.com/watch?v=90ZdS9V96r4
Album "Puls" je sniman u Diskurzovom studiju u Rijeci,  producirali su ga Bojan Bajić i Damir Humić, a mastering je rađen u "SZS" studiju.
Tracklist:
Puls
Riff
Sve odjednom
Hodaj
Nema te
Sutra
Lov
Slobodan pad
Šut
Besmrtna

Pretraga

Cenovnik

Preuzmite naš maloprodajni cenovnik.

Excel Cenovnik

Baneri